Olisiko Hurrikaani Irma selätetty

Pitkästä aikaa 😊 Halu olisi kova päittää mitä milloinkin. Täällä on valitettavasti ollut joko yhteydet kaatuneena tai job to do! Myrsky on koko päivän puhaltanut reippaaseen tahtiin, vasta iltapäivän hämärtyessä alkoivat tuulet edes vähän tyyntymään ja palolaitos aloitti pitkään kyykyssä olleet palvelunsa nin paloautojen kuin ambulanssien toimesta. Ensihoidon tehtäviä oli piikissä noin 140-150 kappaletta ja moottorisahoille käyttöä kun palmua on pitkin pituutta.

Valmiina auttamaan ihmisiä

Battalion Chief briefing

Kävimme kiertämässä useamman tunnin kaupugin aluetta läpi ja tässä vaiheessa myrskyn vahingot ovat odotettua pienemmät. Seuraava kriittisempi hetki on kun sähköt alkavat palailemaan alueelle. Muutaman tunnin kuluttua olisi täällä vuoron vaihto ja tuplavahvuudesta luovutaan. C-vuoro tulee töihin ja muut koitetaan saada lepäämään.

461 Palmu pötköllään


Edellinen yö tuli valvottua kokonaan. Nukuin aamupäivällä kolme tuntia ja palasin "virkeänä" töihin. Tämä vuorokausi on mennyt myös samoilla silmillä. Täällä eletään aamuyötä ja nyt on pakko käydä hetki nukkumassa. Seuraava homma herättyäni olisi kuvien ja videoiden lataaminen blogiin.

Hilpeät tunnelmat palolaitoksen ja poliisin johtokeskuksessa

Kommentit