Tropical Storm

Tuulet nousevat hiljalleen! Varsinainen Trooppinen myrsky ja pysyvät tuulet yli 17,4 m/s ovat tämän hetkisen ajoituksen mukaan täällä klo 02 Suomen aikaa. Poliisi sulkee ranta-aluetta. Vain palolaitoksen ja poliisin kalustolla on enää asiaa sinne...

Ft Lauderdalen uimahalli taustalla

Sähkölaitoksen operointi päättyi tuulen vuoksi tunti sitten. Palaavat riviin vasta tuulen tyynnyttyä.

Tuuliennustetta

Kommentit

 1. Onko sulla Kalle selfie-keppiä mukana, että pääsisit itsekin kuviin mukaan?! Tai jos joku ottaisi kuvat jossa olisit itse mukana?! Muutenhan me ei täällä Suomessa uskota että sä olet missään amerikassa tällä hetkellä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pentti keppikysymyksestä, mutta minulle on ollut valtava ponnistus tämä blogi ja instagranny. Täytyy kepit jättää seuraavaan reissuun. Suunnitelmissa oli kyllä hankkia täältä pieni drone, katsotaan myrskyn jälkeen mikä on budjetin tilanne.

   Poista
 2. Oot siis instagarammissa myös, mahtavaa! Ja löytyikin jo. ;)

  Mukava lueskella sun blogia, tsemppiä sinne ja kaikkea hyvää!

  -lasse-

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kuulla susta suurlääkintäneuvos! Tottakai, oon ollu jo ainakin viikon #vanhatekijä

  VastaaPoista
 4. Kappas! Isosti tsemppiä ja tää on kyllä mielenkiintoista "huttua" niinsanotusti! Täytyy hattua nostaa äijälle =)

  Terveisiä Kutalantien oleskelusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia buddies! Sieluni silmin nään sen joukon Kutalantien oleskelussa...jatkakaa irvistelyä ja laittakaa koodia =) Tarvisin Harri sun apuja yhtenä kovimmista kaikkien alojen ammattimiehistä, en saa tota linkitystä toimimaan instagrännäristä blogiin?

   Poista
  2. En tie mitä haluat tsrkalleen linkittää, mutta Insta on mulle verrattain vieras, tulee aika vähän käytettyä. Aiemmin se oli niin, että Instaan ei saanut linkitettyä websivua muutakuin sinne biografia puolelle eli profiili piti avata. Sitten ymmärrykseni mukaan tuli Instan business-tili joka mahdollisti sen postaukseen, mutta en ole varma oliko siinä joku seuraajaraja mikä piti täyttyä. Insta elää kokoajan, mutta se business puolen tili voi olla se mitä haet.. ehkä =)

   Poista

Lähetä kommentti