No signs of storm

Kaupungin siivous jatkunut täydellä höyryllä. Ovat selvästi harjoitelleen asiaa, kun kaksi päivää myrksyn jälkeen kaupunki näyttää jo varsin hyvältä. Hiekkaa roudataan edelleen rantatieltä, katujen varsia siivotaan puista ja sähköt ovat vielä isolta osalta poikki. Hommaa riittää tehtäväksi, mutta viikon päästä myrskystä en usko paljoakaan jälkiä enää olevan 😃

Ranta näyttää loistavalta

Huviveneitä, taustalla kaupunki


Tänään keräsimme yhteen ranta-alueen ongelmat ja kävimme kuvaamassa alueen; hiekkaa rantatiellä reilusti, yksi katkennut torninosturi ja muutamia juuttuneita autoja oli lopullinen saldo.

Katkennut torninosturi

Keikkaa oli ensimmäisenä päivänä myrskyn jälkeen 365 kappaletta ja nyt toisen vuorokauden saldo puolessa väliä vuoroa on 170 tehtävää. Keskuspaloasemalla valot vilkkuvat ja keikkaa on kuin ketun häntää! Huomenna palattaneen lopullisesti koko kaupungin palolaitoksen osalta normaaliin valmiuteeen; asema 13 sai sähköt takaisin ja ilmastoinnin päälle.


Kommentit

 1. Hello Kalle,

  mukava kuulla, että olet päässyt turvallisesti perille tosin varsin epävakaisiin oloihin siellä. Hyvä kuulla myös, että pahin on takanapäin. Vaihtosi on todellakin alkanut mielenkiintoisesti. Työniloa sinne ja hyvä, kun saatte Fort Lauderdalen pikkuhiljaa kuntoon.
  terveisin
  Varpu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla teistäkin arvoisat kaupungin edustajat. No worries, everything goes smoothly!

   Poista

Lähetä kommentti