Running with BC Peasant

Battalion Chief Eric Peasant on palvellut Fort Lauderdalen palolaitoksella vuodesta 1996, joten voisi jo luvallisesti siirtyä eläkkeelle. Tämä ei taloudellisesti kuulemma kannata, joten hän on suunnitellut siirtyvänsä ansaitulle 30 vuoden palveluksen jälkeen. Tuolloin eläkekertymä on kertoman mukaan kohdallaan.

BC Peasant

Hänen taustansa on mielenkiintoinen, ollut 3 vuotta armeijassa töissä nuorena miehenä. Tuon jälkeen kouluttautunut poliisiksi ja työskennellyt 7 vuotta. Työt olivat kiven alla, joten hakeutui palomieheksi. Ei ole katunut alan vaihtoa ja nauttii työstään. Sen verran poliisin verta vielä löytyy, että on kova mies partioimaan. Ajeltiin muuten vain kaupunkia ristiin rastiin 😊

Tarkastin ensimmäistä kertaa käytössä olevan ajoneuvon mahdollisimman tarkasti. Täällä Battalion Chief hoitaa samalla niin pelastuksen kuin ensihoidonkin työnjohdon tehtävät myös operatiivisesti. Autossa on kilkettä muille jaettavaksi ja olihan siellä happeakin yhden palokunnan tarpeisiin. Ovat ilmeisen kovia poikia mittaamaan verenpainetta, koska autosta löytyi yhteensä 4 manuaalista verenpainemittaria, LP15 automaattinen mittari ja näiden lisäksi 19 varamansettia...😂😂😂

B2 ajuneovo

O2 ainakin omiksi tarpeiksi

Ford Super Heavy Duty

Tilannekuvajärjestelmä
Jos tämä henkilöstövaihto on minulle oikeinkin silmiä avartavaa, niin saattaaa se täälläkin päässä vaikuttaa samoin. Pleasant oli erittäin ihmeissään, että miten puusta rakennetut talomme pysyvät pystyssä hurrikaanin aikaan? Vähintään yhtä paljon nauratti, että meillä ei esiinny juurikaan maan järistyksiä tai tsunameja. Suurimman järkytyksen hän koki kuullessaan ettei meillä ole Wallmartteja 😜

Olen nyt viikon asunut Keskuspaloasemalla, koska ensin kiusasi myrsky ja siitä asti on asunnolta puuttunut sähköt. Olen pari viime päivää perehtynyt paikalliseen palonehkäisyyn ja iltaisin/öisin kulkenut hälytyksillä. Yksi huoneistopalon alku oli 7.krs asunnossa; Lopputuloksena automaattinen sammutuslaitteisto sammutti uhkaavan tilanteen keittiössä, vahingot jäivät vähäisiksi ja kukaan ei loukkaantunut #Sprinkler save lives!

Rakkaalla lapsella monta nimeä

Kommentit

  1. Battalion Chief vastaa meidän palomestaria ymmärtääkseni?! Mikä on työaika? Mikä on palkka kk:ssa tai vuodessa? Ajeleeko yksin, vai onko kuskia? Älä vaan sano että älyttömän kaunis nainen kuskina!!! Sanopa Ericille että meillä ei kannata edes 40 vuoden jälkeen vielä jäädä eläkkeelle, ainakaan meikäläisen! Ellei luoja muuta suo?!

    VastaaPoista
  2. Olisipa tuossa autossa kaluston sijoitteluun oppia meidän pelastusautojen rakentajille ja omalle korjaamollekin! Ison näköisiä on nuo heidän työkalut; palokirveet ja murtoraudat?! Onko hydraulikkaa miten käytössä? Onko käytössä Kobraa tai vastaavaa sammutukseen ja rakenteiden leikkaukseen? Otapa Kalle kaikki kuviin ja videolle niin ihmetellään täällä sitten yhdessä, jos kaikkiin kuviin ja ihmeellisyyksiin et heti löydä vastausta!
    Mihin tuo Battalonian Chief tollasta nelivetoa tarvii, eihän siellä taida kunnon talveakaan olla? Hienoa Kalle jos jaksat vastailla, sen minkä kerkiät ja saat selville! Kun tulet takaisin niin silloin viimeistään kuulustellaan kaikki!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti