OsoitejärjestelmäPaikallinen osoitejärjestelmä tuntuu aluksi täysin heprealta. Eihän Keskuspaloaseman osoitteessa 528 NW 2ND ST ole päätä eikä häntää? Vai onko sittenkin...

Headquarters

Lähes koko kaupunki on rakennettu korttelirakenteella. Kaduista Andrews Avenue ja Broward Bulevard ovat kaupungin zeropointit. Andrews muodostaa akselin suunnasssa etelä-pohjoinen ja Broward suunnassa länsi-itä. Näistä muodostuu neljä aluetta SouthWest, SouthEast, NorthWest ja NortEast.

Zeropoints! Keskuspaloasema merkitty tähdellä

Näin ollen yllä esitetty osoite tarkoittaa suomennettuna Browardilta luettuna toinen katu Pohjoiseen ja Andrewsilta Länteen noin 5. ja 6. Avenuen välissä pitäisi Keskuspaloaseman sijaita.

Nostosiltoja on ihan riittämiin

Las Olas Blvd

Käsittääkseni saman tyyppinen logiikka toimii muuallakan Amerikan maalla. Jos haluat ilman navigaattoria sukkuloida ja ymmärtää osoitesysteemiä, niin selvitä ensin kaupungin nollapisteet.
Kaupunki on palolaitoksen toimesta jaettu asemakohtaisiin alueisiin, joiden tavoitettavuutta mitataan ensisijaisilla ja toissijaisilla yksiköillä. Alue antaa yksikön kuljettajalle nopean tiedon mihin suuntaan ollaan lähdössä ja osoite tarkentuu matkalla. Hälytykset tulevat ensin radiosta "zone 8 fire" ja tämän jälkeen asemahälytys äänilla ja yksiköiden väriä osoittavilla valoilla sekä hälytyksen tiedoilla. Yksikön jäsenillä on mukana myös hakulaitteet, joihin hälytystiedot tulevat.


Kommentit