Tiedustelun tulosta

Ensimmäinen päivä Floridassa olisi taputeltu ja kohta painetaan päätä tyynyyn. Huomenna homma alkaa! 👍

Lento Köpiksestä meni hienosti nukkuessa ja maahantulo ongelmitta. Ovat edellisestä kerrasta nopeuttaneet maahantuloa ja ainakin tällä kertaa sähköinen passintarkastussysteemi (APC) toimii. Matkatavarat linjastolta mukaan ja lentoaseman sisäisellä shuttle bussilla kohti Rental Car Centeriä  Auton vuokraus ei sujunut täysin ilman muuttujia, sillä luottokortin magneettinauhaa ei Suomessa ole muutamaan vuoteen tarvinnut. Varmaan käytetty viime vuonna samassa paikassa edellisen kerran!? "Auto ei lähde tallista, jos magneettinauha ei toimi!", kertoi virkailija. Oli vaihdettava vuokrafirmaan, jossa olisi mahdollisuus käyttää sirullista luottokorttia. Löytyihän se ja sain menopelin alle. Omaa tyhmyyttä tietysti, kun lähdin yhdellä viallisella luottokortilla matkaan.

Aamuinen eväs


Ensimmäisen aamun aloitin paikallisella aamupalalla; kananmunaa, pekonia, valkoista paahtoleipää, perunaa ja kahvia. Mukavasti lähti päivä käyntiin. Jääkaappiin kävin hakemassa täytettä paikallisesta marketista nimeltä "Publix". 



Tuli myös selviteltyä asumisjärjestelyjä majapaikassamme: Nykyinen asunto on meillä käytössä tällä tietoa 7 viikkoa, jonka jälkeen joudumme vaihtamaan toiseen. Asunto itsessään on bueno; arviolta 80 neliötä, täysi keittiö, iso olohuone, iso makuuhuone, vaatehuone, 2WC ja suihku. Kyllä kelpaa ja eikä maisematkaan huonot ole. 



Kävin tiedustelemassa reitin Keskuspaloasemalle; matkaa oli 12 kilometriä ja aikaa meni noin 20 minuuttia. Kaiketi puolessa tunnissa pitäisi matkan taittua, vaikka olisi vähän enemmänkin liikennettä. Kelit on Suomen oloihin verrattuna ainakin vielä luxusta: Lämpöä auton mittarissa parhaimmillaan 36 astetta, not pad! 😎

Station 2


Matkalla gymille pyörähdin Wendysillä, triplapurilainen, medium juoma, ranut ja kyytipojaksi pirtelön tyyppinen suklaan makuinen frostie. Kaloreita nopeasti laskettuna 2000, joten täyttyykön työkavereiden arvio reissun tuliaisista viikko ja kilo? 😂 Lähtöpaino 91,2 kg...

My friend Wendy!



Kommentit

Lähetä kommentti